A Változó Világ Szociális Egyesület foglalkoztatási programja

A Változó Világ Szociális Egyesület, 16.477.661-Ft uniós támogatást nyert a „A TÁMOP-1.4.1-12/1-2013 kódszámú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

2014 május 1.-én indult TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0324 számú "A Változó Világ Szociális Egyesület foglalkoztatási programja" című projekt, amelynek keretén belül 5 fiatal pályakezdőt foglalkoztat az egyesület 14 hónapon keresztül. Célunk az, hogy a szakképzett fiatalok lehetőséget találjanak a munkaerőpiaci integrációban mivel sajnos feltűnően magas a fiatal munkanélküliek száma.A Változó Világ Szociális Egyesület célja az, hogy ezen a tendencián változtassunk és bebizonyítsuk azt, hogy a civil és nonprofit szervezetek foglalkoztatási szerepét érdemes növelni. A fiatalok az alábbi munkakörökben dolgoznak: gazdasági asszisztens, pályázati asszisztens, sziociális-szakmai asszisztens, irodai asszisztens. Bízunk programunk sikerességében